The Crazy Reds - Tilmelding

Diskussionsgruppen er The Crazy Reds debatforum, vi har nogle regler som I bedes overholde og respektere:
Regler:
Der er ikke ytringsfrihed på diskussionsgruppen. Lige som alle andre fora, er dette modereret af en debatgruppe. Almindelig netetikette og følgende regler gælder for diskussionsgruppen:
- Indlæg eller links til sider der indeholder trusler om, eller opfordring til, vold slettes
- Indlæg eller links til sider der indeholder racisme, bagvaskelse, mudderkastning eller udelukkende er af provokatorisk art slettes.
- Indlæg med falsk afsender eller indeholdende rygter uden kildeangivelse slettes
- Indlæg udelukkende med personlige beskeder slettes.
- Indlæg der omhandler et emne der allerede er påbegyndt i en anden tråd kan flyttes, låses eller slettes udelukkende ud fra en vurdering af debatgruppen.
- Det er ikke tilladt at lave reklame eller lignende på diskussionsgruppen, medmindre andet er aftalt med The The Crazy Reds' bestyrelse.
Henstilling:
Hvis du ikke overholder almen netetikette eller reglerne for diskussionsgruppen vil du få en henstilling fra debatgruppen. Du kan risikere at få flere henstillinger fra Debatgruppen.
Hvis du, efter at have fået henstilling, stadig ikke kan indordne dig under reglerne for diskussionsgruppen, vil du blive udelukket permanent.
Hvem står for driften af diskussionsgruppen?
Diskussionsgruppen er The Crazy Reds debatforum og modereres af en gruppe personer, der er valgt af bestyrelsen for The Crazy Reds.
Gruppen kaldes debatgruppen og har det daglige ansvar for, at diskussionsgruppen kører efter de gældende regler. For at undgå personlig hetz har The Crazy Reds bestyrelse valgt at holde disse personer anonyme. Debatgruppen refererer til bestyrelsen i The Crazy Reds.
Hvis du har en generel klage, eller vil rapportere om fejl/mangler.
Så klag ikke på diskussionsgruppen. Dette indlæg vil også blive slettet. Skriv i stedet en e-mail til info@vb-fan.dk som vil tage din henvendelse op til overvejelse
Disclaimer
The Crazy Reds er ikke ansvarlige for udtalelser, meningstilkendegivelser eller udokumenterede rygter, som måtte fremkomme på diskussionsgruppen.
Holdninger tilkendegivet i et indlæg på diskussionsgruppen kan ikke tillægges andre end forfatteren af det pågældende indlæg.
Copyright
Eftertryk af, eller citater fra, diskussionsgruppen er ifølge Dansk lovgivning ikke tilladt uden tilladelse fra forfatterne, og med tydelig kildeangivelse (i debatforummet; afsenderen af indlægget).