Betsafe Fair Fans Cup 2012

Så blev det tid til årets traditionelle fodbold turnering. Denne gang var det i Randers som det skulle holdes. Betsafe Fair Fans Cup 2012 havde rykket sig fra Jelling forrige år, til det Københavnske sidste år, og nu denne gang til Kronjylland.

 

Som sædvanen byder sig, så fyldte vi igen nogle biler og tog en pæn flok afsted mod Fair Fans Cup. Små 20 folk fra The Crazy Reds havde fundet vej til Spentrup Hallerne i det kolde februarvejr. Ikke alle skulle spille, og det betød selvfølgelig også noget for opbakningen til vores 2 hold. Som tidligere turneringer, så er det ikke kun for folk som spiller fodbold, men ligeså meget for folk som gerne vil mødes på tværs af fanklubber og hygge sig sammen.

 

Img-023.jpg
Img-042.jpg

Der var folk samlet fra hele Danmark og en del af dem som var kommet til Randers er gengangere fra de tidligere års turneringer. Det er jo også noget af det hyggelige samvær, at man kan tage en god snak med andre fodboldfans fra andre fanklubber, og som forstår at man kommer for at deltage og vise det her, er langt fra som medierne viser gang på gang, at ikke alle fodboldfans er skræmmende og voldelige.

 

Det er normale fodboldfans som gang på gang kan være mod hinanden i den tid kampen foregår, og når kampen så er forbi, så er man klar til at give hinanden hånden. Det er Fair Fans ånden.

 

De 2 hold fra The Crazy Reds formåede ikke at hjembringe nogle medaljer eller andet, men begge hold havde en kanon dag, og var selvfølgelig også deltager til den store fest, som holdes efterfølgende efter kampene.

 

Img-073.jpg

Holdene som de så ud:

 

Vejle 1: Kasper Krogholm, Lars Christensen, Mads Hansen, Mie Skautrup, Ulrik Didriksen, Steffan Wetke og Morten Hansen

Img-053.jpg

Resultaterne hold 1:

Vejle1 - FCM: 3-5. Målscorer: Lars, Mads og Kasper

FCN - Vejle1: 1-2. Målscorer: Lars

Vejle1 - Immergeil: 1-2. Målscorer: Lars

FCK2 - Vejle1: 0-2. Målscorer: Ingen

DGF - Vejle1: 3-4. Målscorer: Mads, Mads, Morten og Kasper

 

Resultaterne hold 2:

Vejle2 - Auxilia: 0-8. Målscorer: Ingen

FCK3 - Vejle2: 6-0. Målscorer: Ingen

Vejle2 - Randers2: 3-0. Målscorer: Michael, Michael og Daniel

Esbjerg - Vejle2: 3-0. Målscorer: Ingen

Team Aros - Vejle2: 5-1. Målscorer: Kenneth

Img-049.jpg

Vejle 2: Mikkel Volsmann, Daniel Hansen, Kenneth Pabst, Mette Volsmann, Gert Frandsen og Michael Jørgensen.

 

TAK TIL VORES SPONSORER