2013

Generalforsamling  05/08-2013 

1.    Valg af dirigent, referent og stemmetællere.

A.   Diregent: Der var kun Brian Jørgensen, der meldte sig. Han blev valgt og han gik i gang med at se om generalforsamlingen, var rettidigt indkaldt. Efter gennemsyn, kunne han konstatere, at det var den. 

B.   Referent: Bestyrelsen foreslog Thea Jørgensen og der var ingen andre der bød ind. Så Thea Jørgensen blev valgt. 

C.   Der skulle vælges 2 stemmetællere. Diana Frandsen og Daniel Bak, stillede op. Ingen andre stillede op, så de blev valgt. 

2.    Formandens beretning:

Som hvert år, så er det jo meningen at jeg her skal komme med alle de fremragende ting og sager, som fanklubben har præsteret i det sidste års tid. Dog vil jeg lige starte lidt af det, der har sat sit præg på tingene. 
Klubbens svingende resultater i sidste sæson gjorde sit til at vi måtte kæmpe endnu hårdere for tingene. Dog startede vi pænt ud i efteråret og haltede dog lidt efter de eftertragtede oprykningspladser. Dog var det hele inde for række vidde konstant. Det gjorde også at vi kunne sende busser af sted til hver udebane kamp på det tidspunkt. Dog måtte vi undlade 1 tur i efteråret og det var udelukkende pga at det var en onsdags kamp kl 19.00 i Hjørring. Det var nu ikke fordi folk ikke ville med, men folk kunne bare ikke få tidligt nok fri til at komme med. Vi var dog 2 biler der tog turen derop alligevel og måtte erkende at Hjørring ´s service folk i boden blev mere end skuffet, da de havde sat pølser over på grillen til en hel bus fyldt. 

Vi sluttede af med en flot sejr, på hjemmebane mod Randers i Betsafe ligaen og alle folk troede på at vi sagtens kunne nå det. 4 dage senere tabte vi så hjemme til HB Køge i pokalen og folk var triste. Det var ikke lige just sådan at vi havde set frem til juleferien.  

Efter den længste pause nogensinde imellem efterår og forårssæsonen, kom vi endelig i gang. Dog ikke helt så godt som håbet. Vi taber første kamp på udebane i Brønshøj, mens Randers igen vandt. Det var pludselig dem som vi holdte øje med, for Esbjerg var stukket af. De havde heldet, i alle kampene. Det manglede vi og det var nok udslagsgivende på lang sigt.  

Vi vinder dog de næste par kampe, inden vi bliver bremset lidt igen med et par dårlige kampe imod Viborg på hjemmebane og nede i Fredericia. Vi spiller igen dårligt og formår kun at hive uafgjorte hjem. Så imod Esbjerg var der lagt op til en stor top kamp og stadionet var for en gang skyld halv fyldt. Knap 5000 på lægterne og så ender vi med at tabe kampen med 0-1. 

Kampen efter taber vi i Slagelse og tilmed får vi af vide at Steffen Kielstrup har skrevet under med Horsens. Det hele kulminere og vi er helt tabt. Holdet er for langt bagud til at rykke op og de sidste kampe skal nærmest bare overstås. Dog formår vi stadig at sende busser af sted til kampene, men må droppe turen til Gladsaxe – Akademiske Boldklub, da den ligger i weekenden hvor næsten hele Vejle by er til Jelling musik festival. Vi slutter dog sæsonen af med at vinde lidt heldigt hjemme over Næstved og alle så frem til en ny sæson. Inklusiv mig selv. 

Hvad angår fanklubben, så har vi igen stået med ryggen op imod muren. Vi har løbet dobbelt så hurtigt, for at kunne holde sammen på alle tingene. Det kan vi godt lige så godt  begynde med at sige. Medlemstallet var faldet til lige under de 200 personer. Hvad skulle vi gøre ? Vi valgte at kigge indad. Så vi tog hele bestyrelsen på kursus. Det var virkelig godt givet ud. Nogle af os havde sat ved bordet i lang tid, mens andre først lige var kommet til. Havde vi de samme perspektiver i fanklubben, ville vi samme vej osv. Det gav pote og vi fik både sat os nogle mål, delmål og planer for hvordan vi skulle komme derhen med tingene. Dog må vi også lige erkende at vi stadig mangler nogle  ting endnu. Vi er stadig ikke perfekte, men vi tror på os selv og i det som vi gør til dagligt. For vi gør hvad vi er bedst til. Fester, udebaneture og stemning på diverse stadions. Det er nok hvad vi er bedst til, så hvorfor gå væk fra det koncept. 

Vi har på ingen måde kommet uden om at vi har haft det svært. Resultaterne har jo gjort sit. Dog har vi stadig også haft det svært med den uendelige snak om Kolding osv. Det er bare sådan at klubben har valgt det for os og vi hoppede med på vognen. Sådan ligger landet. 

Jeg er glad for at vi har kunne  sende så mange fodbold-elskende folk af sted ud i landet, til diverse” lorte ”stadions og juble og gejle vores drenge op. Det skal i sgu have en stor tak for. Det er også det der gør at man gang på gang har lyst til at sidde i en bus i 8-9 timer, selv om resultatet ikke altid er med os. 

Det gør en frivillig glad. Men uden de frivillige, så var vi jo slet ingen ting.  De er dem som gør fanklubben kan gøre alle de ting, som vi gør. 

En ting er ikke bare at stå bag baren, en ting er ikke bare at samle penge ind på stadion, en ting er ikke bare at dele affaldsposer ud, en ting er heller  ikke at lave vores flotte medlemsblad Playball -  eller hænge plakater op. Det er faktisk det hele, som der gør det hele bliver til en stor ting. Vi kan fra bestyrelsens side jo ikke lave alt og det skal vi absolut heller ikke. For det vil være en umulig opgave jo. 

Det sidste års tid har de frivillige været med til mange ting. Vi har hængt plakater op for både Vejle kræmmermarked, Rock in Vejle og Danish DJ festival og pillet lidt plakater ned for kommunen. Så har vi også været ude med affaldsposer for Vejle ungdoms fællesråd / Vejle kommune. Vi har også været med til lægge gulv på Vejle Stadion, til koncerterne. Dette gør vi for at TCR kan køre rundt. Fordi vi holder af og er stolte af Vejle Boldklub. 

Vi har i årets forløb også været til dels aktive på det nationale plan. Vi har haft folk af sted til lidt landskampe og vi har været til både indendørsstævne og general forsamling i DFF. De danske fodbold fanklubber. Vi har også selv holdt en virkelig vellykket fodbold kom sammen for 5-6 fanklubber og en kæmpe fest i fanlokalerne bagefter. Det var en god weekend og det kan vi være stolte af. 

Så ud over alt det, så har vi også formået at holde nogle rigtige fede tema fester her nede i fanklubben. Der har vi haft både 70´er, 80´er fest, Hawaii fester og fastelavnsfest. Fastelavnsfesten var godt indslag og vi havde besøg af en del familier og børn om formiddagen og for de voksne om aftenen. De fester og vores hjælpearbejde har gjort at vi til dels har vendt lidt om på tingene, men det kommer vi nærmere ind på, senere. Vi havde også en vellykket julefrokost med en masse gevinster og godt mad. I kan allerede nu tilmelde jer til i år i øvrigt. Datoen er desværre ikke helt fastlagt endnu. Så har vi også haft et par spillermøder og vi har allerede et på programmet inden for den nærmeste fremtid. Dog bliver det denne gang afholdt ovre i klubben, for forhåbentlig at kunne tiltrække mere end kun 5-10 mand.  

Alt kommer dog ikke til økonomi alene. For det er jo også hyggen til tider der gør at man har lyst til at komme, igen og igen. Det er for mig personligt, ikke længere resultaterne der tæller, men derimod det sammenhold vi har hernede. Dog skal vi jo også passe på med at det ikke bliver for indgroet og de samme ting vi fokusere på. Derfor ser vi også gerne at der er nogle nye folk, som der vil træde ind i bestyrelsen i aften. Vi har altid brug for nye kræfter, initiativer osv. Uden de ting, vil vi falde hen og ikke kunne være os selv bekendte jo. For vi vil jo stadig gerne være den 12. mand jo. 

Vi har det sidste års tid haft mange møder med dem ovre fra klubben af. Det er vist ingen hemmelighed. Det har til dels hjulpet at de har ansat Kim Brink og vi har fået dialog med ham, da Henrik Tønder jo har rigeligt at se til, i forvejen. Så vi føler at vi bliver mere hørt nu. Uheldigvis er vores samtaler ikke helt mundet ud i så mange ting endnu. Ting tager tid. De penge som vi før hen modtog, er blevet lavet om til at vi får pengene fra kampprogrammerne i stedet for og på den måde når vi forhåbentlig næsten lige så meget, som vi ville have nået i tilskud. Pt er vi ikke helt derhen af, men jo bedre vi spiller og jo flere der kommer på stadion og tilmed køber et kampprogram, jo bedre. Så i længden bliver det forhåbentlig en god forretning. 

Vi har sagt det før og nu er vi så småt klar til at vise jer resultatet. Her efter general forsamlingen, kan i få lov til at se den nye hjemmeside, som der inden for den nærmeste måned bliver aktiv og vil erstatte den gamle side. Det er på den måde vi nemmere kan vise hvad vi kan, og tiltrække flere sponsorer. Lige i forbindelse med den nye hjemmeside, søger vi en ny administrator på det nye forum, som der også kommer. 

Det er en ting som vi har gjort en lille smule i, her det sidste års tid. Dog ikke helt så meget som man nok godt kunne, men vi skal jo lave alt ved siden af vores normale arbejde jo også… Det er blevet en aftale med GF trekantens forsikring som gør at vores medlemmer forhåbentlig kan billigere forsikringer, mens vi får penge for hver police de laver igennem samarbejdet. Vi er dog også forespurgt andre steder fra om samarbejde, så det virker som om at folk gerne ved hvem vi er og hvad vi står for. 

Lige inden sæsonen her gik i gang har vi knoklet hernede i vores hyggelig fanlokaler. Vi har haft lidt problemer med diverse ting, så som en lille smule fugt, manglende oprydning i tingene ude bagved og i Tifo rummene. Vi har dog fået alt gjort rent og vasket alle de ting som i ser på væggene nu. Vi vil gerne gøre endnu mere, men der har været en lille hæmsko. For vi er jo blevet tilbudt om vi ville over i Gravesens Corner og nu ligger bolden hos klubben. Vi har udfærdiget en såkaldt lejeaftale til dem, som de så skulle kigge nærmere på. Klubben står nu lidt anderledes og de er i gang med at se hvad de vil med lokalerne fremover. Så det er slet ikke sikkert at den plan som vi havde for øje, at den lykkedes. Vi har dog også inde i hovedet at vi ikke ved om vi skal blive ved med at have de her lokaler fremover, hvis vi ikke kan få nedsættelse i husleje og samtidig bibeholde vores kæmpe salg i baren. De her lokaler er vores største udgift og derfor vil jeg da gerne bede folk om at komme herned og støtte os, igennem salg af ting fra baren af. Hvis vi ikke kan mødes her, hvor skulle det ellers være jo… ?  

Her på falderebet vil jeg ønske jer alle en god sæson og hvis i mener at i gerne vil være lidt mere frivillig eller bare har behov for at komme her i fanklubben, så skriv jer på listen til enten en bar vagt, lettere oprydning, promotion af fanklubben, uddeles af foldere osv. Vi har altid brug for frivillige. 


2.    Godkendelse af formandens beretning. Der var ingen indvendinger og den blev dermed godkendt.

3.    Kasserenes beretning 

4.    Regnskab & budget

A.   Morten Hansen fremlægger regnskabet. Folk får lov til at spørge ind til det.

B.   Morten Hansen fremlægger budgettet. Folk får igen lov til at spørge ind til det. Kommentar og spørgsmål, fra salen: 

Ole Jørgensen spørger til om det ikke er for mange penge at have på kontoen 

 -       Morten svare at det kan være en fordel at have penge til hvis vi ikke kan blive i lokalerne og evt. til gratis busture. 

Michael Jørgensen spørger til hvad vores udgifter vil være ved at blive her  

-       Morten svare til det vil koste mellem 60000 til 100000 kr. at blive på Nørremarksvej.

Anna Margrethe Jørgensen spørger til udgifter i revisor 

-       Det er grundet kontakt til revisor ang. vores vedtægter 

Daniel Bak efter spørger sidste års budget  

-       Morten tager det til efter retning og lægger det med næste år. 

5.    Godkendelse af regnskab og budget. Alle stemmer for og dermed godkendt.

 

6.   Lokalafdelinger Da der ikke er nogen, er der ikke noget fra disse.

 

7.    Ingen lokalafdelings beretning af godkende.

8.    Indkommende forslag. Behandling af indkommende forslag .

 Bestyrelsen fremsætter forslag om at vi forlader crazy palace (Nørremarksvej9) til fordel for lokalerne i Gravesens Corner, på Vejle Stadion. Der bliver forklaret hvilke forudsætninger, der gør at vi kan få lov til ”overtage” fancafeén på. Klubben vil have det, så de kan opsige lejemålet med 1 måneds varsel under forudsætning af at de har fået lejet lokalerne ud til anden side. Det vil sige at nogen kan lægge 675.000 i husleje om året. Eller at vi virkelig misviligeholder lokalerne. Michael Jørgensen spørger til at sætte vores præg på lokalerne. Mads svarer at det er der ikke helt mulighed for endnu. Men at det bliver der evt. ved billeder og andre ting, der nemt og hurtigt kan tages ned når de skal lejes ud til selskaber. Diana Frandsen spørger til rengøring af lokaler efter andre har brugt dem.
Det er noget der er snakket med klubben om og der er en aftale. 

TAK TIL VORES SPONSORER