The Crazy Reds med til Sport24 cup

The Crazy Reds havde taget mod til sig, og valgte at deltage med 2 hold i Sport24 cup i Vingsted lørdag d. 28. januar, mens det stadigt var vinterpause i kampprogrammet.

 

The Crazy Reds stillede 2 hold da muligheden bød sig, for at få støvet de lidt gamle ben af. Dette lidt før vi stiller hold i den traditionelle DFF Fair Fans Cup, så det var lidt af en generalprøve for at se om folk var ved at være klar.

 

De 2 hold bestod af Kenneth Pedersen, Flemming Mikkelsen, Daniel Hansen, Kasper Krogholm, Steffan Wetke, Lars Christensen, Mathias Koch og Bird. Fanklubben havde så spyttet lidt penge i kassen og budt på Nicolaj Christensen og på Jeppe Andersen. En klart forstærkning på begge hold, da de er vant til at trille med bolden.

 

Det første hold fik en brat opvågning, da de tabte første kamp med hele 7-0 til R2Group. Med dette i bagagen, så var spillerne varme og klar på mere fodbold. Den anden kamp tabte de dog også med 3-2 til Knud Gade. Kamp 3 vandt The Crazy Reds med 4-2 over Anders Andersen Vinduespolering, hvor både Flemming Mikkelsen og Kenneth Pedersen viste vejen frem til målet. Med 3 kampe på CV´et, så var der sivet en del gas af ballonen og TCR tabte desværre også den sidste kamp med 4-0 til Sport24.

 

Hold 2 viste en del mere iver, men måtte dog også se sig slået i den første kamp. Resultatet lød : 6-2 til 2BConnect. De efterfølgende kampe gik såles: The Crazy Reds1 - LF Brede 3-6.
Anders Andersen vinduespolering - The Crazy Reds1 2-4. The Crazy Reds1 - Mantova 2-3.

 

Herfra skal lyde en stor tak til Sport24 for at afholde et fint stævne.

 

TAK TIL VORES SPONSORER